TIETOSUOJASELOSTE

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, miten Hei Helsinki Studio -verkkokauppa (Y-tunnus 3236960-3) kerää ja käsittelee tietojasi. 

MITÄ TIETOA KERÄÄMME?

Kun teet tilauksen verkkokaupastamme, tilaat uutiskirjeemme tai voitat arvonnassamme sosiaalisessa mediassa, keräämme sinulta tähän tarkoitukseen tarvittavat tiedot.

Verkkokaupasta tilauksen tehdessäsi keräämme seuraavat tiedot: nimi, toimitusosoite, puhelinnumero sekä maksutiedot.

Uutiskirjeen tilatessasi keräämme sinulta sähköpostiosoitteesi. Some-arvonnassamme voittaessasi keräämme sinulta osoite- ja puhelinnumerotiedot palkinnon postitusta varten.

MITEN KÄYTÄMME TIETOA? 

Käytämme tietojasi tilauksesi toimittamiseen, asiakaspalveluun sekä markkinointiviestintään.

Voimme käyttää verkkosivustomme keräämää tietoa kävijöistä anonymisoidusti verkkokaupan kehittämiseen sekä käyttökokemuksen parantamiseen.

MISSÄ SÄILYTÄMME TIETOJA?

Käytämme Shopify verkkokauppa-alustaa, jonne asiakastietosi tallentuvat. Maksunvälittäjinä käytämme Stripe- ja Paypal -palveluita sekä tuotteiden valmistajana ja lähettäjänä toimii Printful Inc. Kaikki yhteistyökumppanimme huomioivat EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset omassa toiminnassaan.

Kumppaneidemme tietosuojakäytäntöihin voit tutustua tarkemmin heidän sivuillaan:

https://www.shopify.com/legal/privacy

https://stripe.com/en-fi/legal 

https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full

https://www.printful.com/policies/privacy

TIETOJEN LUOVUTUS

Emme luovuta tietojasi yllämainittujen kumppaneidemme lisäksi muille osapuolille.

Jos haluat poistaa kaikki sinusta tallennetut tiedot asiakastiedoistamme, otathan yhteyttä assiakaspalveluumme hello @ heihelsinki.fi.

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Säilytämme tietojasi ainoastaan sen aikaa, kun se on tarpeen lain mukaisten velvollisuuksien, mm. kirjanpitoa sekä kuluttajakauppaa koskevien vastuiden toteuttamiseksi.

MUUTOKSET

Mahdollisista muutoksista tietosuojakäytäntöömme päivitämme tietoa tälle sivulle. Tämä tietosuojaseloste on päivitetty viimeksi 27.3.2022.

KYSYMYKSET

Jos haluat kysyä tai tietää lisää tietosuojakäytännöstämme, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme hello @ heihelsinki.fi.