syysloma helsingissä 2022

Syysloma Helsingissä 2022 – poimi menovinkit

Syysloma Helsingissä 2022 ajoittuu tänä vuonna viikolle 42 eli syyslomaa vietetään Helsingissä 17.-21.10.

Mitä tehdä syyslomalla Helsingissä ja minne mennä? Listasimme muutamia menovinkkejä syyslomalaisten iloksi.

Luonnontieteellinen museo on aina kiinnostava vierailukohde niin lapsille kuin aikuisillekin. Siellä riittää nähtävää ja koettavaa koko päiväksi.

Ihana Talvipuutarha on avoinna syksylläkin. Se on kuin pieni piipahdus tropiikissa keskellä syksyn harmautta! Samaan reissuun voit yhdistää vaikkapa kävelylenkin Töölönlahdella.

Helsingin uimahallit ovat mitä parhain paikka viettää vaikkapa sateista syyslomapäivää uinnin ja vesileikkien parissa, lapsetkin viihtyvät taatusti! Hei Helsinki Studion valikoimista löytyvät myös mm. uimapuvut ja jumppakassit uimahallireissuille.

Helsingin Kaupunginmuseon Lasten kaupunki ja Päivälehden museo ovat mahtavia ilmaisia museoita, joissa pienemmillekin lomalaisille löytyy puuhailtavaa ja koettavaa.

Piipahda kahvilla! Helsinki on täynnä toinen toistaan ihanampia kahviloita vaikka koko perheen kanssa vierailemiseen. Kurkkaa blogistamme muutama kiva kahvilavinkki Helsinki-lomallesi mukaan!

PS. Syyslomareissulle paras kaveri mukaan napattavaksi on toki tilava, supersuosittu Hei Helsinki Studio treenikassi, jossa kulkevat mukana vaikkapa viikonkin varusteet. Viikonlopuksi tai muutaman päivän reissulle matkakaveriksi puolestaan sopii tyylikäs Hei Helsinki Studio reppu, valintasi mukaan joko New Beginnings -tekstillä tai "Monogram" -kuosilla koristeltuna.

 

 

Takaisin blogiin